Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

ПУ Кикинда испратила начелника Драгана Јовића у пензију
2017-07-28
Начелник Севернобанатског управног округа присуствовао је данас 28. јула у Полицијској управи Кикинда, коктелу који је организован поводом испраћаја начелника Драгана Јовића у пензију. Начелник Јовић радио је више од 30 година у служби Министарства унутрашњих послова, од којих је последњих десет провео у Кикинди.

Приликом опшроштајног говора начелник ПУ Кикинда захвалио се свим својим сарадницима. „Желео сам данас на овом малом пригодном коктелу да свима вама са којима сам оволико година сарађивао да се захвалим на један скроман начин, јер сви сте ви на један начин допринели и мом успеху и мојој каријери, а пре свега безбедности на овом пподручју на којем живимо и радимо.“ рекао је Јовић.

Начелник се посебно захвалио и истакао сарадњу са судијама и тужиоцима, начелнику Севернобанатског управног округа Николи Лукачу, представницима локалних самоуправа, градоначелнику Кикинде, председницима општина, колегама из Министарства унутрашњих послова, колегама из Мађарске и Румуније, као и медијима.

Завршавајући свој говор, начелник Драган Јовић нагласио је да је изузетно задовољан што је био у Кикинди и да ће понети лепе утиске: „Првенствено зато што сам упознао много добрих и паметних људи. Верујем да ће моје колеге и у наредном периоду наставити ово што смо започели, само још боље и много квалитетније, да ће унапредити рад и да ће Полицијска упрва у Кикинди и наредних година бити једна од најбољих у Србији. Хвала вам на свему.“ рекао је Јовић.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: