Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

Свечано затварање у Кикинди - Спортске игре младих испуниле очекивања
2017-10-10
У Кикинди је почело, у Кикинди се завршава. То је епилог пријема који одржан у овом граду поводом свечаног затварања Спортских игара младих у Србији.

У препуној сали Градске управе, деци учесницима и медијима обратили су се градоначелник Павле Марков, председница Спортских игара младих Србије Ивана Јовановић, председник Савеза за школски спорт Србије Жељко Танасковић и најбоља млада стонотенисерка Кикинде Ивана Мршић.

-Када смо одлучили да се укључимо у Спортске игре младих, искрено нисмо очекивали да ће то бити толико популарно. На крају смо добили спектакл, са преко 5.000 деце на отварању. О Кикинди се због СИМ причало и у региону. Показали смо и дефинитивно да смо град спорта. А наших пет малишана стигло је и до Међународног финала у Сплиту, освојивши медаље. Учинићемо све да следеће године будемо још бољи и обарамо рекорде.- истакао је Павле Марков, градоначелник Кикинде.

Ивана Јовановић била је пуна речи хвале за Кикинђане. –Сам податак о броју деце на отварању Игара у мају ове године, говори о великој позитивној енергији коју су деца учесници дали целокупним Играма. Честитам и градоначелнику Маркову, његовим сарадницима и координаторима овог града на сјајној организацији. Већ преговарамо да и наредне године Свечано отварање буде у Кикинди.- поручила је Ивана Јовановић.

На крају скупа посебне захвалнице од стране СИМ Србије добили су град Кикинда и координатори Светлана Мирчић и Јелена Крвопић.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: