Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

Дан Војске Србије свечано обележен у Панчеву
2018-04-23
Војска Србије обележава свој празник 23. априла, у знак сећања на дан када је 1815. године на празник Цвети подигнут Други српски устанак за ослобођење Србије од Отоманске империје.

Дан Војске Србије, 23. април обележен je данас у 11 часова на Тргу Слободе, пригодним програмима и свечаном манифестацијом који су организовани у више градова Србије, па и у Панчеву.

Присутнима се, у име локалне самоуправе обратио заменик градоначелника, Предраг Живковић, чији гости су били начелници Јужнобанатског и Севернобанатског управног округа Данијела Лончар и Никола Лукач, честитајући свима Дан Војске Србије:

– Важно је да нагласим да град Панчево има изузетну сарадњу са представницима Војске Србије на локалном нивоу, и овом приликом бих волео да напоменем и да се захвалим, да је кооперативност, помоћ и заштита, када год је потребно, а посебно у ванредним ситуацијама, несебично пружена од стране припадника Војске Србије.

Желим вамa, а и нама, да нам је војска јака и стабилна, увек овако спремна и на висини задатка, а да се путем свечаних обележавања грађанима Србије приближе и покажу значајна обележја која красе припаднике Војске Србије, а то су дисциплина, пожртвованост и храброст.

Хвала вам што сте нам у граду Панчеву приредили програм и дефиле, нарочито због младих генерација и деце, која се упознају са својом историјом и државом и који одувек воле овакве свечаности. Хвала вам што нас чувате – нагласио је Живковић.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: