Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

Војни лекар у Подлокању
2018-04-25
У акцији „Војни лекар на селу“, која се организује на територији целе Србије, 25. априла је житеље Подлокања прегледао војни лекар у сарадњи са стручњацима новокнежевачког Дома здравља. У овом селу са око 150 становника, у амбуланти је прегледано двадесетак грађана, а потом је војни лекар посетио и десетак тежих, непокретних болесника. Посета Подлокању је организована на иницијативу начелника Севернобанатског округа Николе Лукача, у сарадњи са мајором Александром Манџићем, начелником Групе за цивилно војну сарадњу Команде Прве бригаде Копнене војске.

Све јединице Војске Србије, у зонама своје одговорности, организују акцију „Војни лекар на селу . На тај начин се упознаје стање на терену, размењује искуство са здравственим установама и враћа се поверење у војску.

Акцију у Подлокању су пропратили и председник општине др Радован Уверић, као и чланови Општинског већа Ирена Славковић и Александра Ранковић.

-Веома је битна ова посета восјке, каже председник Уверић.- Војска се на тај начин приближава грађанима, а развија се и свест да се на Војску Србије можемо ослањати и у добру и у злу. Војска је и даље ту, са нашим народом.

Промоција Војске Србије биће уприличена у Новом Кнежевцу – средином маја. Општина Нови Кнежевац ће тим поводом организовати и сусрет са средњошколцима, а војни званичници ће промовисати упис у војне школе. Биће то, уједно, и промоција војне опреме и возила.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: