Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

Мале Пијаце
2018-08-06
Симболичним пресецањем врпце обновљену амбуланту Дома Здравља Кањижа у Малим Пијацама предали су на употребу начелник Севернобанатског управног округа Никола Лукач, председник кањишке општине Роберт Фејстамер и директорка Дома здравља Каролина Ђолаи.
Они су истакли да су овим улагањем обезбеђени услови за пружање квалитетније здравствене заштите за око 1.800 житеља Малих Пијаца и околине.
У радове на темељној обнови амбуланте инвестирано је 20,4 милиона динара, које су обезбедили Управа за капитална улагања АП Војводине и Општина Кањижа.
Политика Владе Србије је да се у свакој месној заједници, у свакој локалној самоуправи, среде простори здравствених, образовних и других установа за што квалитетнији живот и рад грађана – истакао је Никола Лукач. - тако је и овде у Малим Пијацама идентификовано, да под хитно треба урадити санацију амбуланте. Ово је резултат добре сарадње и координације на свим нивоима, па је потврђено да се за врло кратак период могу реализовати врло значајни пројекти и да се на овом пројекту неће зауставити.
У току је обнова здравствене станице у Хоргошу а најавио је да ће се у наредном периоду обновити амбуланте у Адорјану, Трешњевцу, Војводи Зимоњићу и стара зграда Дома здравља у Кањижи.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: