Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

Новокозарачки вртић “Шиља” у новом руху
2018-09-19
Компанија НИС је са два милиона динара, у оквиру програма “Заједници заједно”, подржала комплетну реконструкцију вртића “Шиља" у Новим Козарцима. Да малишама сада имају неупоредиво квалитетније услове за боравак у вртићу, данас су се уверили представници ове компаније, Предшколске установе “Драгољуб Удицки”, Севернобанатског управног округа и локалне самоуправе на челу са Павлом Марковим, градоначелником Кикинде:

- Сваке године са компанијом НИС реализујемо квалитетне пројекте у оквиру програма “Заједници заједно”. Препорука и жеља Градске управе јесте да се посебан акценат стави на развој наших села. Сматрамо да је то веома важно. Уважавамо проблеме у селима и чињеницу са којим се финансијским ограничењима сусрећу - подвукао је Марков и оценио да деца сада имају више него квалитетне услове за боравак у “Шиљи”. Са том оценом се сложила и Светлана Милић, директорица Предшколске установе “Драгољуб Удицки”:

- Конкретно, реконструсана је спољашност и унутрашњост објекта. У две групе, овде борави 35 -оро деце. О њима брине троје васпитача. Адаптирани су још неки сеоски вртићи, попут новокозарачког “Јеленка”. У том вртићу смо заменили прозоре, врата, обавили молерско фарбарске радове , а ових дана ће отпочети уређење дворишног простора. Током лета су радови изведени у “Плавом чуперку” и “Микију” - казала је Милић и додала да градске и сеоске вртиће похађа више од 1.500 малишана.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: