Latinica

О округу

Република Србија
Министарство трговина туризма и телекомуникација
Сектор тржишне инспекције одељење у Кикинди

0230/422 908
радним данима 7:30 - 13:30
маил адреса за пријаве потрошача:
trzisna.kikinda@mtt.gov.rs

Вести

Коктел за госте “Дана лудаје” и искрене пријатеље Кикинде
2018-09-22
Градоначелник Кикинде, Павле Марков, уприличио је традиционални коктел за бројне госте туристичке манифестације „Дани лудаје“. Поред званица из иностранства и свих крајева Србије, свечаности у част 33. „Дана лудаје“ присуствовали су Никола Лукач, начелник Севернобанатског управног округа, као и остали представници политичког, привредног, јавног и културног живота нашег града:

-“Дани лудаје” су прошле године заслужили “Туристички цвет”, престижну награду за најбољу туристичку манифестацију у Србији. Можда је то и најбоља манифестација у региону, а то није случајно. Заиста је доста труда уложено да се за кикиндске “Дане лудаје” чује широм Србије, региона, па и шире- рекао је Марков и подвукао да „Дани лудаје“ потврђују традиционално гостопримство Кикинђана:

-Све наше планове успешно реализујемо, а решили смо и велики број нагомиланих проблема. Кикинда се пробудила и нашла свој пут- подвукао је Марков. Аташеа за штампу амбасаде Руске Федерције, Игора Хопрјачкова, изненадио је изглед џиновских бундева:

- Русија је огромна земља, али не може да се подичи оваквим бундевама. Огромне су. Свака вам част. Ви сте шампиони-поручио је Хопрјачков.

Ime:
e-mail:
Komentar:
Kod:
Komentari: